Tu també ets Toca'l 2

Toca’l 2 neix al carnaval del Barri de Sant Antoni l’any 2004 a càrrec d’un grup de joves estudiants de l’escola Salesians Sant Josep de Rocafort que van demanar els instruments a l’associació de veïns del Barri per a fer els Jocs Florals de l’escola, a canvi, ens van demanar que toquéssim al carnaval del barri i és des de aquell moment que ens hem anat consolidant.

Hem format aquest grup dins de la colla de diables i Porca de Sant Antoni. El nostre objectiu sempre ha estat fer una fusió entre la batucada i els ritmes tradicionals dels correfocs, un repte difícil però entretingut.

A més estem constituïts com a grup de percussió amb el nom de Toca’l 2 on us podem oferir els següents espectacles:

- Toca’l 2 Percussió de carrer: Un espectable amb 14 percussionistes animant tot tipus de rues, espectacles, concerts, festes universitàries, aniversaris, casaments ….

- Toca’l 2 + Fogats: Un espectacle on es fusiona la llum, el foc i el so. Amb la posada en escena de Fogats, el grup de malabars que ens acompanya en moltes de les nostres actuacions.

- Toca’l 2 Infernal: Si el que busques és crear un clima infernal amb foc i percussió, aquest és el teu espectacle. La posada en escena de la nostra bèstia de foc (La porca de Sant Antoni), els diables i tota la percussió s’encarregaran de posar un toc infernal als vostres actes.

Dani: 675 308 389
Gemma: 660 208 777

Si estas interesat/da en nosaltres, no dubtis en contactar-hi.

Demana un pressupost, ens adaptem a les teves necessitats!

0 comentarios:

  © Blogger templates Psi by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP